Beste ouders,

Op 12 oktober besliste Minister Weyts, in samenspraak met de sportsector, dat we voor sport schakelen naar code Oranje, en dit met ingang vanaf 14 oktober 2020.
Wat dit betekent, vind je hieronder onder 'Kleurcode oranje'. Buiten je sportactiviteiten is het belangrijk om je aan de algemene richtlijnen te houden, je leest dit in de 6 ‘Gouden regels’.

SportinGenk Park doet er alles aan om de sportactiviteiten die mogen doorgaan binnen deze kleurcode veilig te organiseren.
Onze sportaccommodaties binnen het SportinGenk Park worden optimaal geventileerd met verse lucht. Waar wij normaal 65% van de afgevoerde lucht recupereren, wordt er nu 100% verse lucht toegevoerd en 100% afgevoerd. Het is dus niet nodig om in onze accommodaties (nood)deuren open te zetten.
Onze accommodaties worden gereinigd en ontsmet voor ieder gebruik. Tussendoor kunnen de trainers met het materiaal dat wij ter beschikking stellen, de contactoppervlakten ontsmetten.
De club voorziet een corona-verantwoordelijke die moet toezien op de toepassing van de geldende maatregelen. De club zorgt zelf voor de handhygiëneproducten en mondmaskers voor hun trainers, EHBO-materiaal en ontsmettingsmiddelen voor het klein materiaal.

Verder maken we graag onderstaande afspraken om een veilig verloop samen met jullie te realiseren.

Kleedkamer
Kleedkamers en douches zijn niet toegankelijk, met uitzondering voor de zwembaden.
Laat je kind gekleed naar de training/les komen. Belangrijk hierbij is dat het schoeisel voor buiten niet toegelaten is op onze sportvloer of in onze gymhal. Er zullen in de hal plaatsen voorzien worden waar je kind zijn schoenen en rugzak kan achterlaten.

Aankomst en vertrek sportaccommodatie
De basisafspraak is dat voor de trainingen en lessen enkel sporters toegelaten zijn in de gebouwen (met uitzondering van onze cafetaria’s)
Trainers wachten buiten op hun groep, ouders/begeleiders zetten de sporters buiten af bij de trainer en halen ze ook buiten op
Sporters vertrekken onmiddellijk na de training
Sporters met ziektesymptomen zoals hoest/ of koorts komen niet sporten en kunnen de toegang tot de indoorinfrastructuur geweigerd worden
In alle gebouwen is er een mondmaskerplicht voor +12-jarigen. Je mag dit mondmasker pas afzetten op de sportvloer.
In alle gebouwen op SportinGenk Park is er een circulatieplan. Gelieve de looplijnen te respecteren
Het is niet toegestaan plaats te nemen op de tribune of aan de balustrade in de Arcade, of aan het raam te staan in de Balance.

Hou het veilig en gezond!  Respecteer daarom steeds de geldende veiligheidsmaatregelen.

Verdere opmerkingen of vragen hierrond, kan je richten aan de coronaverantwoordelijke van DeSeM-Harop: Rina Klinkers (Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.)

Met vriendelijke groeten,

Els Deckers
Sportbeheer Stad Genk
Beheerder Sportinfrastructuur


Steun ons via TROOPER

 

 
Facebook DeSeM-HAROP

 
Facebook Acrogym